МАГНИТНА БОРМАШИНА / 1800 W / 1300N / 16 mm

438,50 лв.
+ -

ОПИСАНИЕ

Преносимата бормашина с магнитна основа на Kraft&Dele модел KD1382  е идеален уред за пробиване, зенкероване и райбероване. Използва се в строителството на мостове, железниците, химическата промишленост, корабостроителната промишленост и други области, където се извършва производството на стомана и желязо. Устройството работи добре при трудни условия на работа.

 

 

 

 

 

 

Здрава, устойчива на повреди конструкция. Ергономично проектираната дръжка и 3 удължени манивела осигуряват удобен захват при носене и преместване, спестявайки много усилия.

 

 

 

 

 

 

Магнитна сила: 1800N се генерира от електромагнитно удебелена основа със скелети от чисто желязо. Работи стабилно под всякакъв ъгъл по време на процеса на пробиване.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Охлаждащата система осигурява бързо разсейване на топлината, за да се предотврати нараняване на оператора от моментно претоварване и висока температура по време на пробиване.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Характеристики: 

 

 

 

 

 

 

 

  • Ефективен двигател

 

  • Удобен контролен панел (регулиране на скоростта)

 

  • Интегриран охлаждащ резервоар (500 ml) 

 

  • Функции за безопасност - колан, RCD магнитен превключвател, лесно достъпен предпазител, двигателят не може да се стартира без включен електромагнит

 

 

 

 

 

 

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!