Химическа моторна помпа KS 80CW

790,50 лв.
+ -

Моторната помпа KS 80CW за агресивни течности от TM «Könner & Söhnen» е предназначена за изпомпване на морска вода, слаби киселини, течности с висока точка на запалване. Може да се използва в селското стопанство за наторяване, в химическата и строителната промишленост за пренасяне на токсични вещества и химически разтвори. Не е подходящ за изпомпване на силно реактивни, запалими, разяждащи течности, разтворители или бензин.

След като стартирате двигателя, оставете помпата да работи за около 30 секунди, след това спрете двигателя и добавете още вода към помпата, за да увеличите нейната ефективност и да продължите да работите.

Характеристика:

  • Двигател с марка K&S с увеличен експлоатационен живот се произвежда по лиценз на  DIMAX Int. GmbH  (Германия).
  • Всички водни помпи от Könner & Söhnen TM са оборудвани с подсилена стоманена рамка за тежки операции.
  • Компактен размер и леко тегло.
  • Корпусът с висока якост е устойчив на корозия, температурни ефекти и деформация.
  • Висока производителност.
Двигатели с марка Könner & Söhnen

ДВИГАТЕЛИ С МАРКА KÖNNER & SÖHNEN

Водните помпи Könner & Söhnen разполагат с издръжливи и икономични маркови двигатели, които се произвеждат под стриктния контрол на немски инженери. Здравият двигател K&S отговаря на всички европейски стандарти за качество, включително най-новия стандарт за емисии EURO V.

Индивидуални серийни номера на двигателите

ИНДИВИДУАЛНИ СЕРИЙНИ НОМЕРА НА ДВИГАТЕЛИТЕ

Всеки двигател има индивидуален сериен номер, което позволява да се контролира качеството на производство и обслужване. Двигателите Könner & Söhnen се характеризират с лесен старт и намалени вибрации.

Оборудване

ОБОРУДВАНЕ

Корпусът на моторните помпи Könner & Söhnen е изработен чрез използване на интегрално формоване и висока якост, която е устойчива на корозия, температурни ефекти и деформация. Водните помпи са оборудвани с увеличен стоманен резервоар за гориво, което удължава времето за работа без презареждане.

Подсилена рамка

ПОДСИЛЕНА РАМКА

Всички водни помпи от Könner & Söhnen TM сега разполагат с подсилена стоманена рамка, която предпазва водната помпа от повреда по време на работа и транспортиране и е незаменима за тежки задачи.

Амортисьори на вибрации

АМОРТИСЬОРИ НА ВИБРАЦИИ

Водните помпи Könner & Söhnen са оборудвани с гумени крачета против хлъзгане за намалени вибрации и защита от корозия. Гумените амортисьори предпазват помпата от течаща вода да повреди настилката и да надраска повърхността на рамката.

Аксесоари

АКСЕСОАРИ

Водните помпи се доставят в комплект със следните аксесоари: воден филтър, монтажен комплект, ключ за свещи, комплект за свързване на маркуча.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!