КОЛИЧКА ЗА РАБОТИЛНИЦА / ШКАФЧЕ ЗА ИНСТРУМЕНТИ 7 ЧЕКМЕДЖЕТА

410,00 лв.
+ -

КОЛИЧКА ЗА РАБОТИЛНИЦА /

ШКАФЧЕ ЗА ИНСТРУМЕНТИ 7 ЧЕКМЕДЖЕТА

 

 

 

 

ОПИСАНИЕ И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА

 

 

 

 

Професионална количка за работилница/шкаф за инструменти от Kraft&Dele е идеалното решение, ако искате да поддържате вашия гараж или работилница подредени. Нашият гардероб ще направи работата ви много по-лесна, по-удобна и по-ефективна. Това ще осигури по-добра организация и удобство при различни работи в цеха.

 

 

 

 

 

Разполага със 7 чекмеджета със сачмени лагери и отделение на две нива със заключване с ключ. Чекмеджетата имат водачи и плъзгащ механизъм с топка, който ги прави лесни за издърпване. Освен това всяко чекмедже има ключалка. Конструкцията позволява монтиране на менгеме на плота и допълнителни държачи за кърпа или химикали от двете страни на количката. Количката е снабдена с 2 въртящи се колела с автоматично застопоряване и спирачка, която предпазва гардероба от движение. Осигурява безопасен комфорт дори при малки наклони. Чекмеджетата са покрити с мек и гъвкав EVA материал, който запазва свойствата си дори при различни температури.

 

 

 

Плотът на количката е изработен от стомана, устойчива на химикали, високи температури и повреди. От двете страни на плота на масата има отвори за винтове, винтове и дори чаша вкусно кафе.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  ГАБАРИТНИ РАЗМЕРИ: 

 

 

 

 

 

Височина: 72 см

 

Дължина: 77см

 

Широчина: 46см

 

 

 

 

 

 

РАЗМЕРИ 1-6 ЧЕКМЕДЖЕТА:

 

 

 

Ширина на чекмеджето: 53 см

 

Дълбочина на чекмеджето: 39 см

 

Височина на чекмеджето: 5 см

 

 

 

 

 

РАЗМЕР ЧЕКМЕДЖЕ 7: 

 

 

 

 

Широчина: 53см

 

Дълбочина: 19см

 

Височина: 19см

 

 

 

 

2x ключ

 

 

 

Тегло: 49 кг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!