Електрическа косачка KS 42LM-ГЕРМАНИЯ -3 ГОД.ГАРАНЦИЯ

300,50 лв.
+ -
Кош за трева 40 литра
ширина на рязане 420 мм
празен ход 3250 об/мин
производителност 1800W
напрежение 230~240V
честота 50Hz

Електрическите косачки Könner & Söhnen ® предлагат максимална производителност без прекъсвания за зареждане и зареждане с гориво. Мощните електродвигатели гарантират висока производителност, ефективно косене на различни видове растения, от тревни площи до диви плевели.

Тези косачки се характеризират с висока здравина и дълъг живот. Обмисленият дизайн с балансиран център на тежестта осигурява ефективна маневреност на различни терени.

РЕГУЛИРАНЕ НА ВИСОЧИНАТА НА КОСЕНЕ

РЕГУЛИРАНЕ НА ВИСОЧИНАТА НА КОСЕНЕ

Удобният лост за регулиране на височината на косене има 5 позиции, в зависимост от модела, с диапазон на височината на косене от 25 мм до 80 мм. Това предлага възможност за адаптиране на косачката към индивидуалните нужди на потребителя и постигане на оптимална височина на моравата.

ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ

ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ

Косачките на Könner & Söhnen ® са с ергономичен дизайн и се характеризират с най-високо качество на всички компоненти и държач за кабел за лесно фиксиране на кабела. Сгъваемата дръжка позволява компактно съхранение.

СГЛОБЯВАНЕ БЕЗ ИНСТРУМЕНТИ

СГЛОБЯВАНЕ БЕЗ ИНСТРУМЕНТИ

Електрическите косачки Könner & Söhnen ® имат прост дизайн, така че подготовката за работа, поддръжката или съхранението могат да се извършват бързо, лесно и без инструменти. Това улеснява използването на устройството от потребителя и спестява време и усилия.

КОМБИНИРАН КОНТЕЙНЕР ЗА ТРЕВА

КОМБИНИРАН КОНТЕЙНЕР ЗА ТРЕВА

Кошовете за събиране на трева на косачките Könner & Söhnen ® са изработени от комбинация от материали: Те имат пластмасов капак и рамкова торба от издръжлив плат. Тази комбинация поддържа косачката лека, гарантира, че контейнерите запазват формата си, са добре вентилирани и лесно се разклащат, когато е необходимо. Контейнерите при тези модели са с вместимост 40 литра, което позволява да се събере достатъчно количество окосена трева. Те също така са оборудвани с индикатор за нивото на напълване.

ФУНКЦИЯ МУЛЧИРАНЕ

ФУНКЦИЯ МУЛЧИРАНЕ

KS 42LM е оборудван с функция за мулчиране, особено полезна за наторяване и подобряване на състоянието на вашата морава. Косачката има ширина на косене от 42 см, което позволява ефективно косене и косене и мулчиране, дори и на по-големи тревни площи.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!