ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХРАСТОРЕЗ 2500W

138,50 лв.
+ -
  • Производител: POWERMAT
  • Модел: PM-KE-2500S
  • Захранване: 230V / 50Hz
  • Мощност на мотора: 2500W
  • Максимални обороти: 7500 [rpm]
  • Ширина на косене: 380 мм
  • Функция разделен вал: ДА
  • Клас на защита: II
  • Нетно тегло: 6.7кг

ЕЛЕКТРИЧЕСКО МАСЛО ЗА ТРЕВА - ИЗИСКНАТ ДИЗАЙН

Електрическият храсторез Powermat има ергономични дръжки, които улесняват маневрирането на уреда. Разстоянието между дръжките е оптимизирано, за да осигури комфорт по време на работа. Благодарение на това косенето на трева и плевели с уреда е не само прецизно, но и удобно.

Електрическата косачка за трева е оборудвана с голям превключвател и допълнителен самозадържащ се заключващ ключ. Това решение осигурява удобство при използване, тъй като не изисква постоянно натискане на спусъка на превключвателя.

Дръжката и главата също могат да се въртят свободно , което улеснява косенето на труднодостъпни места - например под разперени клони или край бордюри. Електрическата коса Powermat ще работи перфектно в такива ситуации.

ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЧЕТКАЧКА С НОЖЕ - МОЩНОСТ И ЕФЕКТИВНОСТ

Електрическата коса за трева е перфектен компромис между електрически тример и бензинова храстореза. Благодарение на ниското тегло, работата с уреда е удобна и комфортна, дори когато косенето или косенето на плевели отнема повече време.

Мощният 2500W мотор се характеризира с надеждност и ниско ниво на шум. Това е добра алтернатива на малките двигатели с вътрешно горене, които са и много по-екологични.

Електрическата коса с режещ диск Powermat има задвижване от стоманен прът с многошлицов край. При по-големи натоварвания, като косене с нож, това е важно. Повечето коси се захранват с кабел, което при продължителна употреба води до повреда, която най-често е скъсване на кабела.

УНИВЕРСАЛНИ РЕЖЕЩИ АКСЕСОАРИ

Главата за кордаж, включена в комплекта, е снабдена със система за автоматично дозиране на кордажа след почукване на земята, както и със стандартна система за монтаж (лява резба M10).

Главата е изработена от мека, ненапукваща се термореактивна пластмаса , което я прави по-издръжлива от стандартните варели.

ХРАСТОРЕЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКА С ДИСК

Устройството Powermat се отличава и със своята универсалност. Има сменяеми глави. Следователно може да се използва като класическа коса с връв или електрическа коса с метално острие . Главата с линията се използва за стандартна работа. Когато се появят по-големи растения, просто използвайте тризъбия диск, включен в комплекта . Електрическа коса с нож от този тип е подходяща за косене на висока трева, изрязване на твърди издънки и храсти.

ЕЛЕКТРИЧЕСКА КОЗАЧКА ЗА ТРЕВА - ЗА КОГО Е ПОЛЕЗНА?

Електрическата коса Powermat ще бъде полезна за всеки, който се грижи за външния вид на своята градина или парцел. Ще ви помогне да се грижите за тревната си площ и да се отървете от плевелите, както и от избледнелите цветя и издънки. Благодарение на тихата си работа, той може лесно да се използва извън къщата. Това е доказан избор за градината, използван както от професионалисти, така и от градинари.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!