Лампа против насекоми PM-LOUV-40T

19,50 лв.
+ -

Най-модерното устройство, оборудвано с   ултравиолетова  (UV) LED лампа и тих въртящ се вентилатор, ще неутрализира насекомите във вашата среда.

Лампата  работи автоматично  и е идеален капан за комари, мушици и дребни молци.

Ултравиолетовите оптични вълни,  предпочитани от комарите и другите насекоми, ги привличат към устройството и използват вентилатора, за да ги издърпат вътре, така че да нямат път за бягство.

Имитирането на топлината на човешкото тяло  допълнително кара насекомите, атакуващи хората, да бъдат хванати в капан по-бързо.

Устройството е идеално за  магазини, домове, хотели, ресторанти, шатри и други помещения . Универсалният му характер означава също, че може да се движи свободно, а малкият му размер означава, че може да бъде поставен или закачен навсякъде.

Технически данни:

  • Височина:  22см
  • Широчина:  12см
  • Мощност:  5W
  • Напрежение:  5V
  • Тип светлина:  UV
  • Работен обхват:  30 - 40 [m²] (360°)

Тих вентилатор

Устройството е напълно безопасно. Има вграден вентилатор, който не ви безпокои по време на сън поради бавната си скорост.

Контейнерът се изважда лесно, като се развие от куките. След като резервоарът бъде изваден, можете да го изпразните в торба или кошче.

Възможност за окачване

Лампата е снабдена с кожена каишка и може да се закачи на ключови места като палатка или полилей, където се събират повечето насекоми.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!