Бензинова мотофреза KS 7HP-950S-ГЕРМАНИЯ-3 ГОД.ГАРАНЦИЯ

1 055,00 лв.
+ -
Модел двигател KS 240
Мощност на двигателя 7,0 к.с
Обем на двигателя 212 cm3
Ширина на обработка ≤ 108 см
Дълбочина на обработка, макс. ≤ 31 см
Брой предавки +2 +1 0 -1

Ремъчните бензинови култиватори Könner & Söhnen с мощност 7 HP са предназначени за обработка на всички видове почви, от рохкави до чисти глинести. Тези бензинови култиватори с ремъчно задвижване са практични, надеждни и многофункционални селскостопански агрегати за решаване на множество задачи, включително подготовка на почва с различна твърдост, засаждане на култури, прибиране на реколтата и др. Уникалният, стилен дизайн използва модерна технология и има компактни размери.

Високоефективните и икономични четиритактови двигатели за култиватори от Könner & Söhnen отговарят на най-новите емисионни стандарти EURO V, проектирани са за продължителна работа и осигуряват висока производителност. Моделите култиватори KS 7HP-950A и KS 7HP-950S са подходящи за поставяне на допълнителен прикачен инвентар (плуг за хълмиране, плуг за почва, копач за картофи, подходящи за пневматични колела с голям протектор).

Високопроизводителни двигатели

ВИСОКОПРОИЗВОДИТЕЛНИ ДВИГАТЕЛИ

Мощните и надеждни двигатели K&S са произведени в съответствие с всички европейски стандарти за качество, включително съвременния екологичен стандарт EURO-V. Всеки двигател има индивидуален сериен номер, което позволява да се контролира качеството на производство и обслужване.

Ръчен старт

РЪЧЕН СТАРТ

Системата за лесно стартиране позволява бързо стартиране на двигателя без много усилия.

Ергономичен контролен панел

ЕРГОНОМИЧЕН КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ

Ергономичният контролен панел позволява бързо управление и лесно управление на култиватора. Възможността за вертикално регулиране на дръжките на 180 ° и хоризонтално на 360 ° ви позволява да персонализирате култиватора за всеки потребител, осигурява лесно управление и удобно съхранение на култиватора. Панелът е оборудван с кутия за инструменти.

Ковани фрези

КОВАНИ ФРЕЗИ

С ковани саблевидни фрези, култиваторът е подходящ за всякакъв вид почва, както девствена, така и добре поддържана. Предвидени са растителни щитове за защита на растенията по време на обработка. Фрезата се състои от 4 остриета. Включени са метални дискове.  

Качество в детайлите

КАЧЕСТВО В ДЕТАЙЛИТЕ

Всички връзки и крепежни елементи са перфектно обмислени, проектирани с марж на безопасност за дългосрочно и удобно използване на култиватора. Тези модели са оборудвани с допълнителен защитен екран за предотвратяване на изгаряния.

Безкамерни колела

БЕЗКАМЕРНИ КОЛЕЛА

Модел KS 7HP-950S е оборудван с нископрофилни безкамерни гуми.

Ботуш

БОТУШ

Моделът е оборудван с регулируем ботуш.

Кутия за инструменти

КУТИЯ ЗА ИНСТРУМЕНТИ

За по-голямо удобство при работа мотофрезата е оборудвана с кутия за плащане. Сега винаги ще имате най-необходимите инструменти под ръка.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!