Бензинова мотофреза KS 7HP-850A-ГЕРМАНИЯ-3 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

777,90 лв.
+ -
Модел двигател KS 240
Мощност на двигателя 7,0 к.с
Обем на двигателя 212 cm3
Ширина на обработка ≤ 80 см
Дълбочина на обработка, макс. ≤ 31 см
Брой предавки 1

Ремъчните бензинови култиватори Könner & Söhnen с мощност 7 HP са предназначени за обработка на всички видове почви, от рохкави до чисти глинести. Тези бензинови култиватори с ремъчно задвижване са практични, надеждни и многофункционални селскостопански агрегати за решаване на множество задачи, включително подготовка на почва с различна твърдост, засаждане на култури, прибиране на реколтата и др. Уникалният, стилен дизайн използва модерна технология и има компактни размери. Високоефективните и икономични четиритактови двигатели за култиватори от Könner & Söhnen отговарят на най-новите емисионни стандарти EURO V, проектирани са за продължителна работа и осигуряват висока производителност. Компактният модел култиватор KS 7HP-850A е оборудван с колела, които осигуряват повишена маневреност дори на малки парцели.

Компактният модел култиватор KS 7HP-850A е оборудван с колела, които осигуряват повишена маневреност дори на малки парцели. Моделът култиватор е подходящ за поставяне на допълнителен прикачен инвентар (плуг за хълмиране, плуг за почва, копач за картофи, подходящ за пневматични колела с висок протектор).

Високопроизводителни двигатели

ВИСОКОПРОИЗВОДИТЕЛНИ ДВИГАТЕЛИ

Високоефективните и здрави двигатели K&S отговарят на всички европейски стандарти за качество, включително най-новите емисионни стандарти EURO V. Всеки двигател има свой индивидуален сериен номер, което ни позволява да контролираме качеството на производство и обслужване.

Ръчен старт

РЪЧЕН СТАРТ

Системата за лесно стартиране позволява бързо стартиране на двигателя без много усилия.

Ергономичен контролен панел

ЕРГОНОМИЧЕН КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ

Ергономичният контролен панел позволява бързо управление и лесно управление на култиватора.

Ковани фрези

КОВАНИ ФРЕЗИ

С ковани саблевидни фрези, култиваторът е подходящ за всякакъв вид почва, както девствена, така и добре поддържана. Предлагат се в комплект със защитни щитове.

Качество в детайлите

КАЧЕСТВО В ДЕТАЙЛИТЕ

Всички връзки и крепежни елементи са перфектно обмислени, проектирани с марж на безопасност за дългосрочно и удобно използване на култиватора. Тези модели са оборудвани с допълнителен защитен екран за предотвратяване на изгаряния.

ТРАНСПОРТНО КОЛЕЛО

ТРАНСПОРТНО КОЛЕЛО

Моделът е оборудван с транспортно колело за най-удобно транспортиране. Колелото може лесно да се повдига по време на работа.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!