Бензинова мотофреза KS 9HP-1350G-3 -ГЕРМАНИЯ- 3 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ!!!!

1 658,00 лв.
+ -
Модел двигател KS 290
Мощност на двигателя 9,0 к.с
Обем на двигателя 270 cm3
Ширина на обработка ≤ 134 см
Дълбочина на обработка, макс. ≤ 35 см
Брой предавки +3 +2 +1 0 -1

Ремъчните бензинови култиватори Könner & Söhnen с мощност от 7 к.с. и по-високи са предназначени за обработка на всички видове почви, от рохкави до чисти глинести. Тези бензинови култиватори с ремъчно задвижване са практични, надеждни и многофункционални селскостопански агрегати за решаване на множество задачи, включително подготовка на почва с различна твърдост, засаждане на култури, прибиране на реколтата и огъване. Уникалният, стилен дизайн използва модерна технология и има компактни размери.

Високоефективните и икономични четиритактови двигатели за култиватори от Könner & Söhnen отговарят на най-новите емисионни стандарти EURO V, проектирани са за продължителна работа и осигуряват висока производителност.

Високопроизводителни двигатели

ВИСОКОПРОИЗВОДИТЕЛНИ ДВИГАТЕЛИ

Патентованите високоефективни двигатели от Könner & Söhnen имат увеличен живот и се характеризират с лесен старт и намалени вибрации. Всеки двигател има свой индивидуален сериен номер, което ни позволява да контролираме качеството на производство и обслужване.

Ръчен старт

РЪЧЕН СТАРТ

Системата за лесно стартиране позволява бързо стартиране на двигателя без много усилия.

Ергономичен контролен панел

ЕРГОНОМИЧЕН КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ

Ергономичният контролен панел позволява бързо управление и лесно управление на култиватора. Възможността за вертикално регулиране на дръжките на 180 ° и хоризонтално на 360 ° ви позволява да персонализирате култиватора за всеки потребител, осигурява лесно управление и удобно съхранение на култиватора. Панелът е оборудван с кутия за инструменти.

Безкамерни или пневматични колела

БЕЗКАМЕРНИ ИЛИ ПНЕВМАТИЧНИ КОЛЕЛА

Тези модели култиватори са оборудвани с висококачествени колела. Модел KS 7HP-1050G има нископрофилни безкамерни гумени колела, които не изискват помпане по време на работа. Култиватор модел KS 9HP-1350G-3 се предлага в комплект с висококачествени пневматични колела с диаметър 40 или 50 см.

Ковани фрези

КОВАНИ ФРЕЗИ

С ковани саблевидни фрези, култиваторът е подходящ за всякакъв вид почва, както девствена, така и добре поддържана. Предвидени са растителни щитове за защита на растенията по време на обработка. Фрезата се състои от 4 остриета. Включени са метални дискове.

Аксесоари

АКСЕСОАРИ

Високопроизводителните култиватори от Könner & Söhnen с директно задвижване и скоростна кутия са подходящи за поставяне на прикачен инвентар. Широка гама от приставки, предназначени за обработка на всички видове почви, за да се постигне максимално удовлетворение на клиентите.

Кутия за инструменти

КУТИЯ ЗА ИНСТРУМЕНТИ

За по-голямо удобство при работа мотофрезата е оборудвана с кутия за плащане. Сега винаги ще имате най-необходимите инструменти под ръка.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!