Колонен вентилатор Powermat Black Tower-75

78,50 лв.
+ -

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

Модел: Black Tower-75
Захранване: 230V / 50Hz
Мощност на двигателя: 70W
Регулиране на въздушния поток: 3 нива (в нормален режим)
Режими на работа: Нормален / Естествен / Нощен
Дистанционно управление: ДА (батерията CR2025 не е включена)
Осцилация: 70 o
Таймер : 0,5-7,5 часа (стъпка на всеки 30 минути)
Височина на вентилатора: 74 см
Изработен от: ABS пластмаса
Тегло: 2,29 кг
Ниво на шум: ≤64 dB

Гаранционен срок: 24 месеца за потребители / 12 месеца за фирми

ОПИСАНИЕ

Колонният (кулен) вентилатор Black Tower-75 на Powermat е по-малка версия на популярния вентилатор Black Tower-120. Благодарение на своите размери (височина 74 см), вентилаторът е по-лесен за поставяне на закрито. е предназначен за вентилация и разреждане на въздуха в помещенията.
Представеният вентилатор е идеален за използване в домашни условия през летния сезон при високи температури и в ситуации, когато въздухът в помещенията е сух през отоплителния сезон, а широкият набор от функции го прави подходящ за много приложения.
Функцията за колебание на въздуха по време на вентилация има много положителен ефект върху околната среда, като разрежда въздуха в цялото помещение. Диапазонът на трептене достига до 70 градуса.
3 програмни режима на работа:
- нормален режим на бриз е традиционен силен и постоянен бриз, който ще ви накара да въздъхнете облекчено в горещото време.
- Режимът естествен вятър ви позволява да усетите приятен, естествен, освежаващ бриз. Това е програма с променяща се сила на поривите на вятъра, което ни дава усещането за различна вентилация.
- нощен режим е програма с лек, балансиран бриз, който предпазва от настинки по време на сън.
Всяка програма има възможност за задаване на 3 вида скорости, управлявани от дистанционното управление или контролния панел.
Вентилаторът може да се управлява от контролния панел или дистанционно управление.
Функция таймер се настройва на всеки 30 минути. ви позволява да изключите устройството до 7,5 часа след настройка на "таймера".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!