ИНДУСТРИАЛНА СТРОИТЕЛНА ПРАХОСМУКАЧКА ЗА МАЗИЛКА С ШЕЙКЪР KD488

475,50 лв.
+ -

ИНДУСТРИАЛНА СТРОИТЕЛНА ПРАХОСМУКАЧКА ЗА МАЗИЛКА С ШЕЙКЪР KD488

Индустриалната прахосмукачка KRAFT&DELE е оборудване от висок клас. Той използва надежден и мощен 1600 W двигател, който може да постигне максимална сила на тягата от 18 kPa.

В комбинация с вместителен 30-литров резервоар, той ни дава незаменимо оборудване, перфектно мощно за всякакъв вид задачи.

Перфектно оборудване за изсмукване  на мазилка и друг дребен прах.  Благодарение на ръчния шейкър с бутон, филтърът се поддържа чист и не се запушва.

Високата мощност и високото засмукване на прахосмукачката й позволяват да работи и в най-трудните условия. Създаден е за тежки ремонтни и строителни работи в сътрудничество с електрически инструменти и отговаря на най-високите стандарти за отстраняване на малки замърсители, като мазилка или дървесен прах.

Прахосмукачката е предназначена за промишлена употреба в дърводелски и бояджийски работилници, но може успешно да се използва и като гаражна или дори домашна прахосмукачка.

Устройството е оборудвано с метална тръба с регулируема дължина.

  • СУХО ВАКУУМИРАНЕ

Стандартна функция във всички прахосмукачки, но благодарение на високата си мощност и всмукателна мощност над средната, тя е в състояние да събира дори големи и по-тежки от стандартните частици мръсотия или отломки в резултат на ремонтни и строителни работи (метални стружки, строителен прах, малки частици от развалини или дървени стърготини, или стърготини от дърводелска работа и др.)

Принцип на работа:

Мръсотията и въздухът се засмукват през захранващата тръба, където се поставят в специална торба за мръсотия в първата камера. Това е мястото, където се задържат повечето замърсители.

След това въздухът отива към високоефективен HEPA филтър, който улавя и задържа и най-малките замърсители. Накрая чистият въздух се насочва към изхода, където напуска устройството.

  • МОКРО ПОЧИСТВАНЕ

Освен стандартното сухо вакуумиране, уредът има и възможност за събиране на вода, т.нар мокро прахосмукачка. Благодарение на тази функция можете лесно и бързо да събирате разлята вода, а в домашна употреба може да се използва, например, при почистване на килими.

Принцип на работа:

Водата и мръсотията се засмукват през входната тръба. Цялата мръсотия и вода се утаяват на дъното на първата камера под въздействието на гравитацията. Първоначално чистият въздух се движи нагоре, където след това преминава през гъбест филтър [1], който го почиства от последните малки фракции вода и мръсотия. Накрая въздухът се насочва към изпускателната тръба.

  • ИЗПУСКАНЕ НА ВЪЗДУХ - ФУНКЦИЯ НА ДУХАТЕЛ

Използва се при почистване на дърводелски инструменти от прах и други отпадъци, получени от предишна работа. В допълнение, тази функция ви позволява да издухате мръсотия от труднодостъпни места, които са трудни за достигане дори с тясна дюза.

Функцията може да се използва и при сезонна работа през есента, като помощ при събиране или гребене на листа.

Принцип на работа:

Въздухът се засмуква, преминава през първата камера без филтър и след това се издухва през изпускателна тръба, свързана с изхода за въздух.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!