ХИДРОДИНАМИЧЕН ГЕНЕРАТОР ЗА БОЯДИСВАНЕ

900,00 лв.
+ -

KD1745

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ НА ПРОДУКТА

марка: KRAFT&DELE
Модел: KD1745
мощност: 1500W

 

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

 

ХИДРОДИНАМИЧЕН ГЕНЕРАТОР ЗА БОЯДИСВАНЕ

Хидродинамичните бояджийски агрегати се използват за боядисване на почти всички типични строителни повърхности, включително: стени вътре и извън жилищни и промишлени сгради. Подходящи са за нанасяне на емулсионни, акрилни, латексови бои, байцове на водна основа, лакове и емайллакове.

Безвъздушното боядисване включва компресиране на боята и пръскането й върху боядисаните повърхности без използване на въздух. По-малък разход на боя в сравнение с боядисване с валяк или четка Боядисването на големи повърхности в един цвят, например апартаменти, гаражи, стоманени конструкции, индустриални халета, отнема четири пъти по-малко време от традиционното боядисване.

Можете да рисувате вертикално и хоризонтално. Устройството е мобилно и удобно за използване . Лесен за почистване и поддръжка.

Ако има прекъсване от няколко минути по време на работа, блокирайте спусъка на пистолета и потопете дюзата в съд с подходящ разтворител или вода, ако е боя на водна основа. Това ще предотврати втвърдяването на боята. Не забравяйте да освободите налягането в уреда. 

 

Комплектът включва:

- Модул за боядисване KD1745
- Оригинална опаковка
- Смукателен маркуч с филтър
- Пистолет
-
Накрайник за пистолет - Комплект ключове

-Доказателство за покупка
-Оригинална опаковка
-Ръководство за потребителя

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!