Машина за шлайфане на гипс 1400W

118,80 лв. 128,80 лв.
+ -

Предмет на търга е висококачествена безпрахова мелница на KRAFT&DELE модел KD1539.

Уредът е предназначен за шлайфане на мазилка и гипсова мазилка. Късата дръжка и допълнителната дръжка позволяват прецизно смилане.

Задвижването от двигателя се предава през скоростната кутия , без излишни задвижващи кабели. Това е проста, солидна и компактна структура.

Мелничката е снабдена със система за прахоулавяне, адаптирана за работа с индустриална прахосмукачка , оборудвана е с прахоуловителна торба и маркуч за свързване към прахосмукачката.

В допълнение, системата за отстраняване на прах има контрол на силата на засмукване , което е рядка характеристика при този тип устройства. За по-добро отстраняване на прах устройството използва шкурка с дупки , което е много по-добро решение от премахването само на ръбове.

Функцията за регулиране на скоростта на двигателя ви позволява да регулирате скоростта на въртене на диска спрямо материала, който се смила. Освен това устройството използва система за плавен старт , благодарение на това решение устройството не стартира веднага на пълна скорост.

Ергономичните дръжки, покрити с гумено противоплъзгащо покритие, повишават комфорта и прецизността при работа с уреда. Допълнително предимство на мелницата е нейният малък размер, което значително улеснява транспортирането и съхранението.

ИЗДРЪЖЛИВА ТОРБА ЗА ПРАХ

комплектът включва торбичка за събиране на прах и маркуч, който може да се свърже директно към прахосмукачката

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!